EBP

Bienvenue sur le site EBP

Partena

Partners van starters

Partena, de grootste sociale groep van België.

Onder de vele activiteiten die het ondernemingsloket uitvoert voor de ondernemers zijn de meeste taken gericht naar de overheidsorganen:

- Invullen registratieformaliteiten,

- Afleveren van de nodige documenten voor de opstart van hun activiteit,

- Invullen van een reeks administratieve taken op aanvraag


Vroeger moest de ondernemer zich richten tot meerdere openbare diensten en instellingen bij de oprichting van zijn/haar bedrijf alsook voor diverse wijzigingen gelinkt aan hun activiteit.

Daar begon een tijdrovende bezigheid: meerdere plaatsen, verschillende documenten, administratieve traagheid,... Het werd zo ingewikkeld dat de startende ondernemer ontmoedigd werd.

Vanaf de 1ste juli 2003 deelt de ondernemer slechts éénmaal de informatie mede aan één contactpersoon: het Ondernemersloket.

Het Ondernemingsloket is het verzamelpunt die voor de ondernemers één aangifte invult waardoor hij/zijn de oprichting kan starten (of die wijzigen).

Als eerste gesprekspartner voor de starter biedt Partena het beste advies die een ondernemer kan krijgen.

EBP deelt die ondernemersgeest met Partena door een gamma van ergonomische en efficiënte beheertoepassingen voor te stellen.

Business Plan, Offerte & Facturatie, Commercieel beheer of Boekhouding... de EBP toepassingen en het Ondernemingsloket Partena is aanwezig om de starter te begeleiden.